Nieuwe kleuren – Sleepy Wrap – Draagdoek – Prijs €39,95

,
Sleepy Wrap Draagdoek, babysling, draagdoekenNieuwe kleuren net binnen gekomen bij babymaxi.nl!
Sleepy Wrap is een duurzame elastische draagdoek of baby sling, die gemakkelijk kan worden toegepast en een hoog draagcomfort voor de drager en baby biedt. De doek wordt geleverd in een maat die alle dragers past en die zachtjes uw lichaam en dat van uw kindje omhult.
De Sleepy Wrap draagdoek is ideaal voor het eerste jaar van uw baby, want hij was speciaal ontworpen voor premature en kleine baby’s, maar u kunt het natuurlijk gebruiken zolang u en uw baby zich daarmee comfortabel voelen. De baby sling kan worden gebruikt als buikdrager, rugdrager en heupdrager. Eenvoud en comfort waren van cruciaal belang bij het ontwerp.
Eigenschappen van de draagdoek
  • Gemaakt uit 95% katoen met 5% spandex voor de stretch
  • Eén maat: 50 cm breed en 5 m lang
  • Geschikt voor premature of pasgeboren baby’s en oudere baby’s tot ongeveer 18 maanden (U mag uw baby in de Sleepy Wrap dragen zo lang als u en uw baby er comfortabel mee zijn)
  • Getest op 20 kg gewicht zonder tekenen van barsten of overbelasting
  • One size fits all dragers. De unisex stijl en kleuren maken het net zo populair bij mannen en vrouwen
  • Hoog draagcomfort: Het ergonomische ontwerp verdeelt gelijkmatig het gewicht van de baby zonder drukpunten. Ideaal om rug en schouder te ondersteunen.
  • Veelzijdige draagposities afhankelijk van de leeftijd van de baby. Kan gebruikt worden als buikdrager, rugdrager, heupdrager
  • Ondersteunt het discreet geven van borstvoeding. Geen behoefte om de baby uit de draagdoek te nemen of geen gebruik van speciale bijlagen nodig voor uw privacy
  • Eenvoudig te reinigen: in de wasmachine wassen en drogen in de droogtrommel. Strijken niet nodig.
  • Duidelijke instructies met foto’s
Verzendkosten Nederland, Belgie en Europa: €4,95
Te bestellen bij www.babymaxi.nl, E-mail: info@babymaxi.com
Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings en organische babydragers voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby’s en peuters.  Je vind bij ons merken zoals de Manduca draagzak, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen, Sleepy Wrap, ByKay, Amazonas Carry Sling en Mei Tai Earth. Op babymaxi.nl kan je 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal. Verzending in Nederland en Europa slechts €4,95.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*