Van der Meijs Interieurs breidt winkel uit met webshop Designmeubelsonline.nl

Online design meubels kopen – www.designmeubelsonline.nl

Tilburg, 27 mei 2011 – Recent is de nieuwe webshop Designmeubelsonline.nl gestart met de online verkoop van design meubels en woonaccessoires. De webshop voert een breed woondesign assortiment; van eetkamerstoelen en zitbanken tot aan design verlichting en woonaccessoires. In het assortiment zijn meubels van bekende designmerken vertegenwoordigd, zoals Kartell, Moooi, Designonstock.com, FLOS en  Linteloo. Designmeubelsonline.nl heeft als doel het aanbieden van een verscheidenheid aan producten, waarbij designklassiekers worden afgewisseld met trendy design artikelen. Dit alles zonder dat iemand het gevoel heeft de weg kwijt te raken in het aanbod.  Designmeubelsonline.nl  streeft ernaar de collectie actueel te houden, om de bezoeker in een korte tijd goed te laten zien welke designtoppers er beschikbaar zijn.

Gebruiksvriendelijke navigatie

Gebruiksvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij de webshop. Zo is het navigeren op drie verschillende manieren mogelijk: alle producten zijn te benaderen door op merk te selecteren, op designer te selecteren of via de productcategorie. Zo vindt u eenvoudig de weg naar uw favoriete designmeubel. Tevens geeft het de mogelijkheid om te zien wat een designer nog meer heeft ontworpen. Daarnaast selecteren onze stylistes iedere maand een product van de maand die je terugvindt op de homepage.

Veiligheid en service

“Een consument moet zich in de webshop net zo vertrouwd en veilig voelen als bij ons in de showroom”, vertelt Bart van der Meijs, eigenaar van Designmeubelsonline.nl. “Bij Designmeubelsonline.nl kopen is goede service en betrouwbaarheid de ‘key to succes’.” Dit is dan ook de reden waarom er gekozen is voor een uitgebreide SSL beveiliging wanneer je afrekent of inlogt. Hierdoor worden de privacygevoelige gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd. Zo is winkelen bij Designmeubelsonline.nl 100% veilig. De kwaliteit van de service komt tot uiting in het persoonlijke contact met de bekwame medewerkers, de betaalmogelijkheden (iDeal, overboekingen, Creditcard en Visa) en de 14-dagen bedenktijd. Bovendien worden momenteel alle bestellingen gratis verzonden!

Over Designmeubelsonline.nl

Designmeubelsonline.nl is de online designwinkel van Van der Meijs Interieurs. Van der Meijs bestaat dit jaar 20 jaar en is een begrip voor alle liefhebbers van design in de omgeving van Tilburg. Van der Meijs verkoopt kwalitatief hoogstaande merken als Vitra, Montis, Flos, Kartell, Anta, Moooi en Brand van Egmond. De collectie in de showroom in Tilburg heeft een modern en tijdloos karakter en creëert in elke leefomgeving een unieke sfeer. Met dit zelfde uitgangspunt is de webshop neergezet, om zo de sfeer en de unieke collectie van de showroom in een online omgeving te creëren.

www.designmeubelsonline.nl

Meer informatie?

Contactpersoon: Daan Tol

Telefoon: 06 55 77 45 21

e-mail: info@designmeubelsonline.nl
Van der Meijs

www.vandermeijs.com

Ringbaan Zuid 251
5021 LR Tilburg

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*