Nieuwe website softwareleverancier OSL Europe live

 

 

 

 

 

 

Deze week is de nieuwe website van OSL Europe (www.osl.nl), leverancier van fashionsoftware, live gegaan.

 

OSL Europe heeft haar website in een volledig nieuw jasje gestoken met een professionele en moderne uitstraling. Niet alleen de vormgeving is aangepast, er zijn meer functionaliteiten aan toegevoegd. Ook de informatie over de producten en diensten is vernieuwd, waardoor de website duidelijker en overzichtelijker is geworden.

 

Als visitekaartje van het bedrijf geeft de website de uitstraling die bij OSL Europe als softwareleverancier past: betrouwbaar, ondersteunend, kwalitatief en professioneel.

 

De vernieuwde website maakt duidelijk dat de wensen en behoeftes van de klant belangrijk zijn. OSL Europe wil niet slechts een softwareleverancier zijn, maar juist ook een partner die haar klanten in de kleding- en schoenenbranche begeleidt in het automatiseren van hun bedrijfsprocessen.

 

Voor het ontwikkelen van de nieuwe look is gebruik gemaakt van de expertise van Cantab Marketing Services en WebGenerator.

 

OSL Europe ontwikkelt en levert fashionsoftware specifiek voor de kleding- en schoenenbranche. De organisatie beschikt over uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en -technieken in de modebranche. OSL Europe is een betrouwbare leverancier van solide software-oplossingen, waaronder STYLEman en  STYLEprm. De oplossingen van OSL Europe bewijzen zich dagelijks bij klanten in binnen- en buitenland. OSL Europe ondersteunt hen in het verbeteren van hun performance, bedrijfsprocessen en concurrentiepositie. Voor meer informatie gaat u naar www.osl.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*