Pennen bedrukken is machtiger dan het zwaard!

, ,

pennen bedrukken bij ZintuigDe pen is machtig dan het zwaard. Dat is een gezegd, die afstamt uit de 16e eeuw. Toentertijd waren er al mensen die meer in de pen zagen dan alleen een schrijfinstrument. Op een andere manier kozen zij ervoor om pennen te bedrukken. Zij kerfde hun namen in de potloden of gebruikten speciale inkt. Pennen bedrukken is dus oud!

De verscheidenheid van promotionele pennen
Als u ervoor kiest om uw pennen te bedrukken zijn er meerdere mogelijkheden. Een balpen verdeelt olie in combinatie met inkt op het papier. In de balpen zit een bal. Door het werpen van een kleine harde bal krijgt de inkt vrije toegang tot het papier waar u op schrijft. De inkt droogt vrijwel direct in contact met papier. De meeste mensen die kiezen voor pennen bedrukken, kiezen voor de balpen.

Rollerball pennen bedrukken
Een rollerball verspreidt een op water gebaseerde vloeistof of gel door een bal tip vergelijkbaar met die van een balpen. De dunne inkt wordt gemakkelijk geabsorbeerd door het papier. Een rollerball schrijft lekker en ook voor deze pennen geldt dat het makkelijk is om te bedrukken.

Promotionele pennen waren en zijn altijd de meest eenvoudige wijze van adverteren. Versterk het effect door uw pennen te bedrukken. Dit is een optie die veel mensen overslaan. Bestel uw relatiegeschenken bij Zintuig. Zij helpen u graag in de zoektocht naar de ideale pennen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*