Stropdassenwinkel naar Frankrijk

,

Stropdassenwinkel.nl heeft onder de naam cravates-shop haar e-commerce activiteiten naar Frankrijk uitgebreid. In navolging van de succesvolle exploitatie van internationale stropdassenwinkels in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Engeland kan nu ook Frankrijk tot afzetgebied van Stropdassenwinkel gerekend worden.

Frankrijk is met ruim 62 miljoen inwoners een belangrijke handelspartner voor Nederland. Ondanks de Franse taal, welke voor veel Nederlandse bedrijven een obstakel vormt om met Frankrijk handel te drijven, is Frankrijk na Duitsland en België het belangrijkste import- en exportland voor Nederland.

Vanwege het grote afgezetgebied en de conventionele franse mode op het gebied van mannenaccessoires, is de uitbreiding naar Frankrijk een logische stap voor Stropdassenwinkel.nl. Fransen hechten, meer dan Nederlanders, waarde aan dresscode. Stropdassen worden vaker en bij meer gelegenheden door de Fransen gedragen. Fransen geven veelal de voorkeur aan klassieke dessins en rustige, harmonieuze stropdassen. Het assortiment van cravates-shop verschilt dan ook van het assortiment stropdassen dat op www.stropdassenwinkel.nl wordt aangeboden.

Het aanbod webwinkels gespecialiseerd in stropdassen is voornamelijk van franse origine. Stropdassenwinkel.nl is één van de eerste internationale spelers in stropdassen in Frankrijk. Het is voor een Nederlandse ondernemer niet eenvoudig om tot de beschermende franse markt toe te treden. Naast de taalbarrière, kent de wet kopen op afstand strenge regels die de consument in hoge mate bescherming bieden, tenslotte moet voor de aanschaf van franse domeinnamen een moeizame procedure doorlopen worden.

Stropdassenwinkel.nl is onderdeel van Accessoirewinkel.nl, een overkoepelende e-commerce site met winkels voor hem en haar. Naast de verkoop van stropdassen online is stropdassenwinkel.nl ook gespecialiseerd in custom stropdassen voor bedrijven en verenigingen.

Stropdassenwinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout

tel. 0252 86 17 01
e. info@stropdassenwinkel.nl
i. www.stropdassenwinkel.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*