Podium Duycker Agenda week 20

Hoofddorp 16-05-2011 – Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer is vrijdag a.s. het podium voor NH POP LIVE, waarbij talentvolle bands als Bounds of Modesty, Damage Control, Pilot Paco en We Are FM, acte de présence geven. Op zaterdag 21 mei ’11, een échte fissa voor jongeren van 14-19 jaar met best dressed competition en voor de jonge ouderen onder ons, heerlijk dansen op I love the 80’s!

VR 20 MEI: NH POP LIVE
SPRINGPLANK VOOR NOORD-HOLLANDS POPTALENT
Na twee succesvolle edities staat de derde editie van NH-Pop Live in de startblokken. NH-Pop Live is het platform voor de provincie Noord-Holland wat opzoek gaat naar de meest talentvolle bands en all grote podia van Noord-Holland werken mee aan het project. De bands die in Duycker acte de présence zullen geven zijn:

Bounds of Modesty
Een jonge band bestaande uit een zanger/gitarist, Callum Stamp, Bassist Wouter Vriezema, gitarist Nick Haakman en Berlijnse drummer Philipp Hasse. De band omschrijft hun stijl als Modern Romantic Rock, een romantische revolutie van pop/punk met zachte melodieuze uithalen. Een volledig energieke, jonge en ontzetend getalenteerde groep vrienden met een unieke, krachtige sound.
Damage Control
Een frisse PowerRock met Britse invloeden, Damage Controle uit Velsen bestaat sinds 2009. Met een tweede prijs (IJmond Popprijs) op zak, en een optreden op Beeckestijn Pop, presenteerde ze op 3 april hun E.P. in het Patronaat.
Pilot Paco
Brengt folky pop en americana samen in een energieke, aanstekelijke live show. De drie-koppige crew zet daarbij een vol, semi-akoestisch eigen geluid neer. De kenmerkende meerstemmige zangpartijen vertellen Paco’s verhalen over vergankelijkheid, leven, vrijheid en dromen. Eind 2008 vloog Pilot Paco uit om sindsdien regelmatig te landen op de Nederlandse podia en festivals.
We Are FM
Frisse electrotracks met stoere beats en veel samenzang is wat deze band kenmerkt. De eerste set werd gespeeld wanneer de mannen werden geselecteerd voor ‘De Grote Prijs van Nederland’.
‘We Are FM’ is; Bram (Lead Vocals & Gitaar), Joeri (Gitaar & Vocals), Twan (Bas & Vocals), Hans (Keys, Samples & Vocals) en Jorn (Drums). In 2011 staat de release van het album ‘Season 1’ centraal.
AANVANG: 20:30 | VVK: €5,- | DEUR: €5,-
Tickets & info: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5403&catId=0&year=2011&month=4

NH-pop Live is een project van stichting NH-Pop (Noord-Hollandse popkoepel) waarbij de provincie Noord-Holland de grootse financier is van dit project. Meer informatie over NH-Pop Live is te vinden is te vinden op www.nhpoplive.nl.

ZA 21 MEI: SUPA FAYA!
Een echte fissa voor jongeren van 14-19 jaar
Met DJ’s DayCard en De Schuurman, D-Rush, hete dancehall, bubbling, reaggeton beatz, hip- hop en een best dressed competition. The king & the Doctor stonden samen al in de Melkweg en in de 013.
ACTIE: Vette prijzen voor de best geklede dame en heer! Vol = Vol! Dus mis het niet!
AANVANG: 20:30 | VVK: €8,- | DEUR: €10,- | LEEFTIJD: 14
Tickets & info: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5283&catId=0&year=2011&month=4

ZA 21 MEI: I LOVE THE 80’S
Dansen op jaren 80 hits!
Ja hoorrrr, we zijn weer terug en gaan weer helemaal los op Wham!, Aha, RUN DMC, Bros, Prince, Cyndi Lauper, Depeche Mode, Sheila E, Duran Duran.. the list goes on and on!
ACTIE: Kom je verkleed als een jaren 80 icoon, dan mag je gratis 1 iemand meenemen en maak je ook weer kans op een prijs (zoals je van ons gewend bent)! Dus: Tom Selleck, B.A. uit de A-team, Olivia Newton John, Madonna, Ferris Bueller, Patrick Swayze, Chuck Norris, Milli Vanilli….
AANVANG: 23:00 | VVK: €7,50 | DEUR: €7,50 | LEEFTIJD: 18+
Tickets & info: http://www.duycker.nl/?fId=415&uId=5395&catId=0&year=2011&month=4

TICKETS
De programmering van Duycker is te vinden op www.duycker.nl. Via de site zijn tickets online te bestellen. Het is ook mogelijk kaarten aan de kassa’s van Duycker te kopen. Deze zijn een uur voor aanvang van een concert/optreden geopend.

PROGRAMMERING MEI 2011
VR 20 MEI NH POP LIVE Springplank voor NH poptalent
ZA 21 MEI SUPA FAYA! met D-RUSH + DAYCARD + DE SCHUURMAN
ZA 21 MEI I LOVE THE 80’s
VR 27 MEI PROGRAMMERING DUYCKER tijdens MEERJAZZ
VR 27 MEI – THE PLOCTONES
VR 27 MEI – BRAINBOX
VR 27 MEI – SINAS
VR 27 MEI – LAVALU
VR 28 MEI – WICKED JAZZ SOUNDS
VR 28 MEI – NOUVEAU PRESENTS: B- MOVIE ORCHESTRA
VR 28 MEI – ROB MOSTERT HAMMOND GROUP
VR 28 MEI – NATIONAAL BIG BAND CONCOURS
VR 28 MEI – LAURA VANE & THE VIPERTONES
VR 28 MEI – JOHN PRIMER & HIS BAND
VERWACHT JUNI:
DO 02 JUN VOORRONDE POPPRIJS HLMRmeer
VR 03 JUN HLMRMORE local bands
VR 03 JUN ONDERDUYCKEN (afterparty HLMRMORE)
ZA 04 JUN CUBY + BLIZZARDS ZA 04 JUN DE STOKERS (afterparty Cuby + Blizzards)
ZA 04 JUN SLACKERS met Dem Slackers & Bart B More
DO 09 JUN VOORRONDE POPPRIJS HLMRMEER
VR 10 JUN TRIBUTES TO TRIBUTES! lokale coverbands
VR 10 JUN BOTS!
ZA 11 JUN TURNTABLE ROCKSTARS
ZA 18 JUN PERPLEX
VR 24 JUN PETER PAN SPEEDROCK support AL & The Black Cats
ZA 25 JUN NOUVEAU PRESENTS: BENJAMIN HERMAN KWARTET
ZA 25 JUN BONUS hosted by Lady Bee & Shagspeare

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie: www.duycker.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*