Professionele kunsttalenten online!

Talent Voor Kunst is de spil tussen beginnende professionele kunstenaars en tussen kunstzinnig Nederland. Talent Voor Kunst is vanaf heden online met een galerij waar kunstwerken van studerende en afgestudeerde kunsttalenten geëxposeerd worden en aan te schaffen zijn.
 
Talent Voor Kunst gelooft in de talenten van studerende en afgestudeerde kunstenaars. “Reden voor ons om Talent Voor Kunst op te richten, is de beperkte zichtbaarheid van deze beginnende kunstenaars op de markt”, aldus Huyen Phan, één van de oprichters van Talent Voor Kunst. Samen met Indra Vermeulen, heeft zij Talent Voor Kunst opgericht. Het is hun ambitie op beginnende kunsttalenten te stimuleren in het ondernemerschap. Een belangrijke stap is de realisatie van de online galerij: www.talentvoorkunst.nl. De kunsttalenten exposeren hier hun kunstwerken. Bovendien is een ruime selectie aan kunstwerken aan te schaffen voor particulieren en bedrijven. “Voor bedrijven is dit de mogelijkheid om hun cultuur via een artistieke weg kleur en invulling te geven en dus ècht levend te maken”, aldus Indra Vermeulen, eveneens actief als organisatie-adviseur. Naast de online galerij kijkt Talent Voor Kunst naar expositiemogelijkheden voor de kunsttalenten in publieke gelegenheden. “Kunst mag voor meer mensen toegankelijk zijn en meer verwezen zijn in het dagelijkse leven”, geeft Huyen aan, “dit zien we mogelijk door te exposeren in horecagelegenheden en openbare plekken.” Zo bouwt Talent Voor Kunst aan haar ambitie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*