Vaderdag is Superpapadag in Plopsaland De Panne

Op zondag 12 juni is het weer vaderdag. En voor de ZESDE keer op rij maakt Superpapa daar opnieuw een geweldige dag van! Omwille van de verkiezingen vorig jaar slaan we opnieuw onze feesttenten op inPLOPSALAND De Panne. De eerste 3.000 papa’s die deelnemen aan deze wedstrijd winnen een gratis toegangskaart (waarde 29 euro). Superpapa is al jaren een initiatief dat papa’s stevig ondersteunt en laat in het door roze wolken versluierde baby- en kinderwereldje een geluid horen dat ook mannen aanspreekt. Voor mama’s bestaan er al heel wat infokanalen vanwege de overheid, de media én de eigen mama (oma), voor papa’s is dit echter niet het geval. Op vaderdag wil Superpapa alle papa’s dan ook eens extra in de kijker zetten.
Deelnemen aan de wedstrijd kan via

 

www.superpapa.be
Meer info?

siegrid@superpapa.be

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*