Scheerdemonstratie door scheersalon.nl op het Italië evenement 2011 ‎

Op 27, 28 en 29 mei zal voor de achtste keer het beste en mooiste uit Italië gepresenteerd worden op het Italië Evenement 2011, Smaak & Stijl.  In de prachtige tuinen van het grootste kasteel van Nederland verzamelen zich meer dan 200 exposanten en artiesten om u te overtuigen van de veelzijdigheid van dit beroemde land.

Italië is beroemd om haar rijke traditie op het gebied van scheren. Scheersalon.nl zal daarom op 27 en 29 mei, in samenwerking met Acca Kappa, een scheerdemonstratie verzorgen. De kunst van het scheren op authentiek Italiaanse wijze zal uit de doeken worden gedaan. Met de juiste techniek en de goede producten wordt scheren een waar genot! Dat belooft met recht het allermooiste van Italië.

Kijk op www.scheersalon.nl voor meer informatie over scheren en de link naar het evenement.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*