Slotboom Media heeft succes!

Slotboom Media is sinds 30 dagen actief met het bouwen van webwinkels binnen het Luondo platform.

Een systeem wat het voor iedereen mogelijk maakt een professionele webwinkel op te zetten. Door middel van verschillende pakketten en mogelijkheden neemt Slotboom Media haar klanten het werk uit handen. Uit de praktijk is de laatste maand echter gebleken dat veel klanten moeite hebben met het in elkaar zetten van een toonbare webwinkel.

Slotboom Media helpt deze klanten door het hele proces en zorgt voor een snelle oplevering van een goede online shop.

Prijs technisch is Slotboom Media ook zeer gunstig voor haar klanten. Een pakket begint bij €100,- en eindigt bij €300,-

Naast de optie van een webwinkel bouwt Slotboom Media ook websites met een C.M.S. Systeem. Op deze website’s kunnen klanten zelf inloggen en de site beheren.

Deze prijzen zijn vooral voor de startende ondernemer zeer gunstig. Daarnaast worden de shops in een week tijd opgeleverd zodat de klanten van Slotboom Media direct aan de slag kunnen gaan met hun nieuwe webshop.

Naast het bouwen van online shops kan Slotboom Media ook een stuk Promotie voor de klanten verzorgen. Dit door middel van het opstellen van een degelijke adwords (advertentieprogramma van google) campagne.

Enkele projecten van Slotboom Media zijn:

www.bouwmaterialen-renkum.nl

www.onderbroekengigant.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*