Speedconsulten door Liesbeth van Dijk, finaliste ‘Op zoek naar het zesde zintuig’

Beschikt u of uw kind over uitzonderlijke gaven en weet u niet goed hoe u hiermee om moet gaan? Heeft u behoefte aan ondersteuning bij verdieping en bezinning of zoekt u naar antwoorden op de grote vragen van het leven? Laat u dan bijstaan in deze zoektocht door Liesbeth van Dijk.

Liesbeth van Dijk, finaliste in het KRO-programma ‘Op zoek naar het zesde zintuig’, ontmoet in haar praktijk regelmatig kinderen die over uitzonderlijke gaven beschikken en dingen kunnen die voor de buitenwereld voor onmogelijk worden gehouden. Zij praten bijvoorbeeld met overledenen en dieren of zien dingen die anderen niet zien. Het zesde zintuig beheerst het leven van deze kinderen soms zo enorm dat zij en hun ouders vaak niet weten hoe ze ermee om moeten gaan.

Liesbeth, die zelf ook van jongs af aan wist dat zij over een zesde zintuig beschikt, biedt de helpende hand en geeft vanaf maandag 23 mei a.s. iedere maandag en dinsdag van 10.00 tot 16.00 uur speedconsulten zonder afspraak in Den Haag. U bent van harte welkom. Datum: iedere maandag en dinsdag vanaf 23 mei 2011, Tijd: 10.00 – 16.00 uur, Locatie: Cornerhuis De Stoof in Den Haag, Kosten: 25 euro. Voor meer informatie zie ook: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*