Talent Voor Kunst organiseert haar eerste expositie: ’t Hof der Kunsten!

,

‘We zien onszelf als de spil tussen beginnende professionele kunstenaars en kunstzinnig Nederland’, aldus Huyen Phan die samen met Indra Vermeulen Talent Voor Kunst heeft opgericht. ‘We hebben nog maar enkele weken geleden de online galerij www.talentvoorkunst.nl gelanceerd en zijn zeer verheugd nu onze eerste expositie te organiseren. De expositie omvat een bijzondere selectie aan kunstwerken van vier jonge talentvolle kunstenaars: Jan van der Laan, Mario Pasetto, Eduard Vroom en Frouke de Witt. De expositie vindt plaats op een unieke buitenlocatie aan de Stationsstraat 60 te Etten-Leur. Deze prachtige tuin is verbonden aan een goed doel, namelijk het Kenya-project dat is opgericht om weduwen van de Luo-stam in West-Kenya (en vooral de vrouwen die na het overlijden van de echtgenoot misbruikt worden en niet geërfd willen worden door de schoonfamilie) te helpen een zelfstandig leven op te bouwen. Talent Voor Kunst en de kunstenaars steunen dit doel door een deel van de opbrengsten verbonden aan verkoop van de kunstwerken te doneren aan dit goede doel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*