Verander uw leven met de Sedona Methode: lezing in Apeldoorn

Wilt u uw leven veranderen en worden wie u in essentie bent? Leer dan beperkende gedachten en gevoelens los te laten met de Sedona Methode. Dit is een eenvoudige methode die u zelf in uw leven kunt toepassen waardoor er weer ruimte en vrijheid ontstaat en uw leven in die richting kan stromen die u graag wilt.

Mahatma geeft op donderdag 9 juni 2011 in Apeldoorn de lezing ‘Loslaten met de Sedona Methode’. Mahatma is een awakener, iemand die mensen wakker schudt. Het is haar passie om mensen in hun kracht te zetten, opdat ze hun ware potentie kunnen leven. Ze brengt mensen in contact met hun Ware Zelf, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen, waardoor hun programmering op celniveau verandert.

Tijdens deze lezing leert u hoe de Sedona Methode werkt en hoe u deze methode eenvoudig zelf kunt toepassen. Dat u niet een gevoelt bént, maar hébt en u leert het verschil te voelen tussen loslaten en vasthouden.

Bevrijd uzelf van oude beperkende illusies en overtuigingen en kom naar deze inspirerende lezing. Datum: 9 juni 2011, Locatie: Stayokay in Apeldoorn, Tijd: 19.30 – 22.00 uur, Entree: 20 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*