Werkgevers en werkzoekenden maken dé klik op Dé Noordelijke Banenbeurs 2011

Vele bedrijven zullen zich presenteren op Dé Noordelijke Banenbeurs op 8 en 9 juni in Martiniplaza Groningen. De bedrijven zijn op zoek naar personeel in Noord Nederland; mensen zonder werk, job-hoppers, herintreders, scholieren en studenten, intermediairs en vakspecialisten. Op het Startersplein krijgen ondernemers in de dop advies en ondersteuning van professionele organisaties. Het beursprogramma is gericht op het optimaal benutten van de kansen op de arbeidsmarkt, tijdens diverse workshops wordt onder meer ingegaan op de nieuwste manier van solliciteren; WebSolliciteren. Toegang is gratis, net als de deelname aan de workshops. www.denoordelijkebanenbeurs.nl

Face-to-Face solliciteren: Maak dé klik op Dé Noordelijke Banenbeurs

Vijftig bedrijven uit uiteenlopende branches presenteren zich tijdens Dé Noordelijke Banenbeurs, waaronder Akzo Nobel, Gemeente Groningen, ESKA Graphic Board, RWE Essent, Politie, Holland Trading Group, Teijn Aramid en SMST. De volledige deelnemerslijst staat op de website www.denoordelijkebanenbeurs.nl.

De beurs biedt vele vacatures en stage-/opleidingsplaatsen op MBO-, HBO- en WO-niveau. Er kan direct contact worden gelegd met de juiste persoon om de mogelijkheden te bespreken. Dus snel, doelgericht en persoonlijk informeren en solliciteren. Maak jij ook dé klik?

Uw eigen onderneming starten? Kom naar het Startersplein

Op het speciaal ingerichte Startersplein kunnen mensen die van plan zijn een eigen bedrijf te starten of net hun eigen bedrijf zijn begonnen terecht voor allerlei informatie en advies. Op het Startersplein vindt u onder meer de Belastingdienst, Gemeente Groningen, ZZP Nederland, Vuurkracht en de Kamer van Koophandel.

WebSolliciteren: Social Media verandert de manier van solliciteren

Bedrijven zetten steeds meer en vaker Social Media en Internet in bij hun bedrijfsvoering en dus ook bij het zoeken naar personeel. Voor diegenen die op zoek zijn naar (ander) werk is de inzet van Social Media dus zeer nuttig: Kansen vergroten door (op het) WebSolliciteren! Tijdens de diverse workshops wordt onder meer ingegaan op hoe Social Media kan worden ingezet bij het zoeken naar werk. Het beursprogramma tijdens de banenbeurs is gericht op het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt, zoals Oplossingsgericht Netwerken, LinkedIn, CV Screening en Loopbaanscan.  Meer informatie op de website.

Maak werk van je imago

Wat straal je uit in de zoektocht naar de juiste baan? Katia’s kleur- en stijladvies maakt werk van je imago op de banenbeurs. Op de beurs geeft imago consulente Katia gratis advies aan bezoekers van de beurs: een passend imago en de juiste uiterlijke presentatie geeft zelfvertrouwen en dat geeft direct een positieve boost bij het sollicitatiegesprek. Dus laat je zien!

Boek een vlucht en stap in bij de Flighttours

Tijdens Flighttours zullen acteurs bezoekers op een ludieke manier rondleiden over de beursvloer en worden bij speciaal geselecteerde stands korte presentaties gegeven. Bedrijven zullen laten zien wat ze in huis hebben voor jou!

Toegang tot Dé Noordelijke Banenbeurs is gratis!

Kijk voor meer informatie op www.denoordelijkebanenbeurs.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*