1We Chain Drink voor een betere wereld

,

Inspirerende, informele borrels voor ondernemers die een betere wereld als kans zien voor hun bedrijf. Dat zijn in het kort de 1We Chain Drinks van 1We – Een Wereld Idee, de ontwikkelingsorganisatie nieuwe stijl. Aanstaande woensdag 8 juni vindt er weer een borrel plaats met een spectaculair programma!

Wat hebben panna voetbal, wereldse kunst, een goede fik en rappers met elkaar te maken? Laat je verrassen tijdens de 1We Chain Drink in Amersfoort. Met deze keer:

♦ Topstraatvoetballer Ruud Bos in actie voor de 1We Football Playgrounds
♦ Een vooruitblik op de Vierdaagse met 1We
♦ Nederlandse kunstenaars voor een betere wereld
♦ Een bijzonder muzikaal initiatief
♦ En een overheerlijke verrassing

Proef de inspiratie

De bijeenkomsten zijn bedoeld ter ondersteuning van 1We – Een Wereld Idee en uitsluitend toegankelijk voor ondernemers die de intentie hebben om samen met 1We in actie te komen. Proef de inspiratie en beleef het mee! Je bent vanaf 19.30 uur mét introducé(s) van harte welkom in 1We Studio 1 aan de Fortranweg 3 in Amersfoort. Vooraf aanmelden op www.1we.nl is zeer gewenst.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie over 1We – Een Wereld Idee en de 1We Chain Drinks kunt u contact opnemen met 1We-directeur Robbert Frank Hagens, 033-2858914 of robbert@1we.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*