45 + single Silver ” Dance Classic” Zomer Landgoed feest 2 juli

Silver2date.nl organiseert 2 juli een exclusief Silver Dance Classic Landgoed Zomerfeest op het stijlvolle landgoed Beukenrode te Doorn. Deze bijzondere locatie is de ambiancevolle ontmoetingsplek waar vele singles al jaren naar op zoek zijn! Zaterdag 2 juli 2011 – Silver Dance Classic Landgoed Zomerfeest- met de band Back to the future een geweldige 7 mans formatie & DJ MINNE. Ontmoet u elkaar onder het genot van een drankje en hapje. Doordat verschillende ruimtes in gebruik worden genomen ontstaat er een ongedwongen stijlvolle avond met dynamiek waar dansen en ontmoeten centraal zullen staan! Entree 25,– euro (inclusief hapjes) te betalen bij de kassa aan de zaal. Het is niet nodig voorafgaand te reserveren. Wilt u niet alleen komen neem dan een introducee mee. Praktische informatie: Locatie: Landgoed Beukenrode, Beukenrodelaan 2 te Doorn Parkeren: op het landgoed terrein Dresscode: feestelijke nette kleding wordt zeer op prijs gesteld! Entree: 25,00 euro bij de kassa, bij aanmelding via de site 20,00 p.p Munten: muntverkoop bij de kassa Tijd:: zaal open vanaf 20.30 uur vanaf 21.00 tot + 02.00 uur . Graag verwelkomen wij u 2 juli 2011! Schrijf u in bij www.silver2date.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*