Ontmoet Saga Suus aanstaande zaterdag!

Saga Suus een eigentijdse webwinkel voor kralen en sieraden met een persoonlijk tintje.
Leusden 20-06-2011 – Saga Suus staat aanstaande zaterdag met haar assortiment kralen en sieraden op de zomermarkt in Renkum. U kunt de braderie vinden in de Dorpsstraat en Kerkstraat in Renkum. De markttijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.
De Braderie onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van een aantal winkeliers. Er zal een zeer breed assortiment worden verkocht verdeeld over de ruim 50 kraampjes. Iedereen vindt wel wat van haar of zijn gading. Er zal worden deelgenomen door diverse verenigingen, stichtingen en winkeliers. Uiteraard zullen ook de echte standwerkers niet ontbreken.
Altijd al de kunstenares achter Saga Suus willen ontmoeten of het assortiment live bekijken? Dit is een mooie en gezellige mogelijkheid daartoe. We zien u dan!

Saga Suus een eigentijdse webwinkel voor kralen en sieraden met een persoonlijk tintje.
Leusden 20-06-2011 – Saga Suus staat aanstaande zaterdag met haar assortiment kralen en sieraden op de zomermarkt in Renkum. U kunt de braderie vinden in de Dorpsstraat en Kerkstraat in Renkum. De markttijden zijn van 10:00 tot 17:00 uur.
De Braderie onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van een aantal winkeliers. Er zal een zeer breed assortiment worden verkocht verdeeld over de ruim 50 kraampjes. Iedereen vindt wel wat van haar of zijn gading. Er zal worden deelgenomen door diverse verenigingen, stichtingen en winkeliers. Uiteraard zullen ook de echte standwerkers niet ontbreken.
Altijd al de kunstenares achter Saga Suus willen ontmoeten of het assortiment live bekijken? Dit is een mooie en gezellige mogelijkheid daartoe. We zien u dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*