Applicatie voor ontslagvergoeding

Tegenwoordig is er op de tablet en smartphone voor nagenoeg alles een applicatie. Er bestaat zelfs een gratis applicatie waarmee je binnen een ogenblik de ontslagvergoeding voor jezelf of een ander kunt uitrekenen.

De app geeft een indicatie van de ontslagvergoeding door het invullen van onder andere het aantal dienstjaren, de geboorte datum en loon. Met deze gegevens wordt er een berekening gemaakt van het bedrag waarop je volgens kantonrechterformule recht hebt bij een ontslag. De applicatie geeft alleen maar een indicatie, er wordt geen rekening gehouden met bijzondere gevallen, waardoor de vergoeding lager of hoger kan uitkomen. Het is zelfs mogelijk om het resultaat van de berekening door te sturen naar een ander. Behalve de applicatie voor ontslagvergoeding is er ook een applicatie voor het becijferen van de gouden handdruk gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*