Be there met Smirnoff en geniet van de beste festivals deze zomer

Smirnoff zal aanwezig zijn op tal van festivals in Nederland en presenteert daar zijn unieke Be There Cube, om de bezoeker een ‘once in a life-time experience’ te bezorgen. Deze Cube komt op een speciale plek op de festivals te staan, waar festivalgangers bijeenkomen om van hun favoriete muziek en cocktails te genieten.
Gedurende komende zomer kun je ook een teaser verwachten van Smirnoff zijn Nightlife Exchange Project dat begin deze winter in Nederland zijn intrede zal doen. Het is een ambitieus project, opgezet om de grenzen van het uitgaan te verleggen. Een ‘one of a kind’ party concept met invloeden vanuit de hele wereld. Deze invloeden uiten zich in muziekstijlen, cocktails en bijvoorbeeld fashion. Al deze elementen reflecteren op Smirnoff’s Be There Cube aankomend festivalseizoen en wordt daarom extra spectaculair.

 
Een ding is zeker: als Smirnoff’s Cube op het festival staat is het zonder twijfel een festival dat je niet mag missen. Je kan een breed aanbod in muziek stijlen verwachten, denk aan: house, techno, hardstyle of dance.

Smirnoff’s Cube is te vinden op de volgende festivals:

Turn up the Beach – 9 juli

Rockit – 30 juli

Loveland – 13 augustus

Dance Valley – 7 augustus

Valtifest – 3 september

Pureliner – 20-23 oktober

Amsterdam Dance Event – 20-23 oktober

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*