Nederlandse primeur: Energy Drink met extract van cannabis

,

Er lijkt niet veel beweging te zijn in de markt van energy drinks. De laatste productinnovatie (energy shot) dateert van alweer enkele jaren geleden. Nieuwe aanbieders zijn er zelden en alle energy drinks lijken op elkaar wat betreft smaak De toegepaste ingrediënten zijn altijd ongeveer gelijk, hoewel er weldegelijk smaak- en kwaliteitsverschillen zijn. Nederland heeft de wereldprimeur van een nieuwe energy drink met een beetje stout ingrediënt: cannabis. De eerste tests wijzen uit dat Cannabis Energy Drink de potentie heeft om een regelrechte hit te worden.

Het lijkt zo tegenstrijdig: energy drink met een kalmerend middel als cannabis. Toch vormt het extract van cannabis juist het geheim van het voorlopige succes van deze nieuwe energy drink.

Testresultaten positief

Cannabis Energy Drink bleek na een voorzichtig eerste bij 40 benzinestations in het zuiden van Nederland erg populair. Alle uitgezette blikken waren binnen een week uitverkocht. Een tweede test met een ruimere opzet (75.000 blikjes) in een breder spreiding over het land leverde eenzelfde resultaat op: binnen twee weken waren de schappen leeg.

Ingrediënten

Cannabis Energy Drink wordt vooralsnog gefabriceerd in Oostenrijk. De ingrediënten zijn praktisch gelijk aan die van andere energy drinks, met dit verschil dat alleen Cannabis Energy Drink extract van de cannabisplant bevat, zonder tetrahydrocannabinol. Zoals aan de verpakking is te zien, is het vooral het ‘stoute jongens’ imago dat het succes bepaalt van Cannabis Energy Drink.

www.cannabisenergydrink.com

De website www.cannabisenergydrink.com is nog maar net in de lucht maar trekt al ruim 250 bezoekers per dag. Ook hieruit mag de conclusie getrokken worden dat het imago van Cannabis Energy Drink positief wordt opgevat.

Eigen plek op het schap

Een rondje langs de schappen van frisdranken en energy drinks leert dat er een behoorlijke dominantie is van een paar merken. Het is zaak om daartussen op te vallen en een eigen gezicht te creëren. Cannabis Energy Drink is daar met haar opvallende verpakking bijzonder goed in geslaagd. Het valt direct op.

Internationale ambities

Cannabis Energy Drink heeft de ambities om internationaal te gaan opereren. Het is echter niet geheel zeker of de regelgeving in afzonderlijke landen het product zonder meer toelaat. Vooreerst wordt gekeken of de Spaanse en Belgische markt een optie kunnen zijn.

Cannabis Energy Drink in het kort

  • De enige energy drink met extract van cannabis
  • De enige energy drink innovatie van de afgelopen jaren (en wat voor een)
  • Test geven aan dat product grote potentie heeft
  • Opvallend design zorgt voor eigen plek op het schap
  • www.cannabisenergydrink.com geeft ook populariteit aan
  • Internationale potentie

Meer informatie, noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot info@cannabisenergydrink.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*