Betonmixer verhuurder uitgeroepen tot rental person van 2011

De European rental awards dinner werd onlangs gehouden in de RAI te Amsterdam, dit was een onderdeel van een congres dat werd gehouden tijdens de international rental exhibition. De international rental exhibition is het grootste evenement voor de internationale markt voor verhuur.

Tijdens dit evenement wordt er een award uitgereikt, dit kan beschouwd worden als een waardering voor de inzet en prestaties van een ieder die heeft bijgedragen aan het succes van het bedrijf. De winnaar van dit jaar is een zeer bekende machine verhuurder van onder andere betonmixers, bouwliften, schuurmachines, dumpers etc. Hij voelde zich vereerd en was zeer trots met de award, want de afgelopen periode hebben ze heel hard hun best gedaan om te staan waar ze nu staan.

De award winnaar van 2011 verhuurt al heel wat jaren gereedschappen, machines zoals bouwliften, betonmixer, bovenfreesmachine, excentrische schuurmachine, units, event- en cateringequipment. De award wordt ook beschouwd als een aanmoediging om nog verder in Europa uit te bouwen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*