Clouddienst UDOCX ondersteunt Microsoft Office365, Exchange en Sharepoint

, ,

Productiviteit van Multi functional Products (MFP’s) vergroot door eenvoudig gebruik, geen onderhoud en hoge veiligheid.

Den Haag, Juni 2011 – UDOCX (Unified DOCument eXchange) is de eerste cloud-based document processing dienst, die functionaliteit levert aan de MFP en deze verbindt met Microsoft Office 365 zonder gebruik te maken van additionele add-on software. UDOCX biedt deze dienst aan elke type MFP waardoor gebruikers hun bestaande MFP kunnen gaan gebruiken voor activiteiten die eerst niet mogelijk waren, zoals scan to email, scan to fax, scan to sharepoint en online printen. Door de combinatie van Office365 en UDOCX kunnen gebruikers efficiënter werken, aanzienlijk besparen op hun licentiekosten en bijdragen aan een beter milieu.

UDOCX sterkte ligt in de eenvoud van het gebruik. Gebruikers kunnen er mee werken alsof ze achter hun eigen desktop zitten. UDOCX levert functionaliteiten via  een persoonlijke browser. Gebruikers loggen in op de MFP browser met hun Windows Credentials, waardoor een snelle en veilige authenticatie wordt verkregen, zonder de hulp van een extra  administrator.  “Met Fenestrae UDOCX kunnen Office 365 gebruikers, vanaf een willekeurige Multi Functional Printer (MFP), documenten direct scannen naar SharePoint en MySite. Documenten worden automatisch herkend, geïndexeerd en in de juiste folder geplaatst. Er hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van aparte scanning of OCR software. UDOCX voegt ook Outlook toe aan de MFP: documenten kunnen direct verzonden worden per email of fax.  ” aldus Eric van Beek, Vice President bij Fenestrae.

UDOCX slaat niet alleen informatie op, maar verzendt het ook op een beveiligde manier. Het systeem biedt toegang tot de lijst van persoonlijke contacten van de betreffende werknemer, waardoor berichten altijd naar de juiste adressen worden verstuurd. Email – en faxberichten die naar meerdere adressen worden verstuurd worden door UDOCX verwerkt en bevestigd in de persoonlijke inbox. Gebruikers worden, alvorens zij gebruik maken van de MFP, geauthenticeerd.  Alles wat de gebruiker doet word geregistreerd, gemonitord en gevolgd voor follow up door middel van een centraal logging systeem.
Het unieke van UDOCX is verder dat geen aparte software nodig is, geen maintenance, een geen beheerder die gebruikersnamen moet aanmaken/updaten.

Momenteel worden de MFP’s van Xerox en Ricoh reeds volledig ondersteund. “Met UDOCX integreren we de Xerox MFPs met Office365 zonder dat extra hard- of software nodig is.
Vanaf de MFP kunnen klanten met deze oplossing nu veilig documenten scannen, opslaan in SharePoint, versturen (fax en email) en afdrukken” aldus Gerard Kruijt, Business Manager Xerox Netherlands.

Met de lancering van Microsoft Office365 komt gelijktijdig deze aanvullende clouddienst, die al eerder beschikbaar was voor BPOS, Exchange Server on Premise en Sharepoint on Premise, beschikbaar. Een combinatie van deze omgevingen is echter ook mogelijk.

Over Fenestrae: www.fenestrae.com www.UDOCX.com
Opgericht in 1990, Fenestrae is een Independent Software Vendor (ISV) en MS Gold Certified Partner en de leverancier van onder meer Fenestrae Communication Server, Fenestrae Faxination Server en UDOCX -Cloud based document processing voor MFP’s .
Fenestrae’s ervaring en bestaande base van duizenden klanten wereldwijd, voor het merendeel in de Fortune 500, staan garant voor zekerheid en compliancy rondom de gekozen oplossingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*