De digitale kortingspas neemt de papieren kortingscoupon over

,

Het fenomeen van de digitale kortingspassen en cadeaukaarten is overgewaaid uit Amerika. De formule van de plastic kaart (ter grote van een credit card) die prepaid te steden is, is al jaren een groot succes gebleken in de Verenigde Staten. Marketing technisch en omzet technisch is de digitale kortingspas een instrument bij uitstek gebleken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze pas in Nederland ook steeds meer populariteit geniet. Door de kortingspas te personaliseren met bijvoorbeeld het logo van de onderneming, functioneert deze tevens als visitekaartje. De boodschap is bij deze duidelijk: de tijd van kortingscouponnen uitknippen is bij deze verleden tijd. Wilt u als ondernemer profiteren in deze tijd van digitale uitgaven, is het aanschaffen van gepersonaliseerde kortingspassen en kadokaarten geen overbodige luxe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*