WatchXL verkoopt uniek TW Steel Dario Franchitti horloge

TW Steel TW888

TW Steel TW888

TW Steel heeft speciaal voor de tweede Indy 500 overwinning van TW Steel ambassadeur Dario Franchitti in 2010 een nieuw ontwikkeld. Van de TW Steel Dario Franchitti Suisse Automatic Limited Edition horloge zijn slechts 500 exemplaren wereldwijd verkrijgbaar en horlogewebshop WatchXL verkoopt zowel de witte TW887 als de black titanium gekleurde TW888.

De TW887 en TW888 zijn uitzonderlijke en gedurfde horloge, die alleen beschikbaar zijn in een 48 millimeter editie. Ze verschillen slechts in kleur. Beide horloges hebben een titanium kast en beschikken over een ETA 2836 Zwitsers automatisch uurwerk met een Incabloc schokbescherming systeem. Het glas is gemaakt van krasbestendig saffierglas. Elk horloge heeft een eigen serienummer tussen de 1 en 500. De horloges worden geleverd in een speciale limited edition box. Er is een exclusieve handtekeningenkaart bijgeleverd die persoonlijk is ondertekend door Dario Franchitti.

De twee unieke kwaliteitshorloges kosten 999 euro per stuk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*