Emergenetics Certificatietraining 20-22 sept.

Emergenetics richt zich op denk- en gedragsvoorkeuren en de combinatie van die twee. Daarmee is Emergenetics een unieke tool voor HR adviseurs, trainers en managers in en buiten organisaties om in te zetten voor Leiderschapsontwikkeling, Management Development programma’s, Teambuildingsessies en (organisatie) verandertrajecten.

De certificatietraining geeft u toegang tot kant-en-klare training- en coachingprogramma’s, die u in staat stellen zelf workshops te organiseren op het gebied van persoons- en leiderschapsontwikkeling. Tevens heeft Emergenetics programma’s ontwikkeld voor organisatieverandering, teambuilding, time-management en communicatie.

Emergenetics is uniek, omdat de persoonsprofielen een belangrijk startpunt zijn, maar niet een doel op zich. Emergenetics helpt u als HR professional en HR consultant in het verwerven van inzichten hoe men bij voorkeur denkt en zich gedraagt. Deze inzichten zijn meteen toe te passen in uw organisatie. Emergenetics heeft wereldwijd meer dan 900 associates en consultants. Greenshoot-HR is licentiehouder voor de Benelux. Voor vragen of informatie over Emergenetics en de certificatietraining kunt u contact opnemen met Mygell Isselt of John Megens op 040-2180 520 of mail ons op secretariaat@gs-hr.nl

Denkvoorkeuren en gedragsvoorkeuren

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*