VAN DORP VERHOOG MAKELAARS GAAT VOOR HOFFELIJKHEID IN DE VASTGOEDMARKT.

, , , , ,

VAN DORP VERHOOG MAKELAARS GAAT VOOR HOFFELIJKHEID IN DE VASTGOEDMARKT.

Van Dorp Verhoog NVM Makelaars start een samenwerking met Uw Huismeester. Van Dorp Verhoog wil als één van de grootste makelaars van Den Haag inspelen op de behoefte van huiseigenaren om onbezorgd te wonen. Tijdens de Provada 2011 zullen beide partijen de samenwerking bekrachtigen. Hierdoor krijgen huizenkopers en verkopers bij Van Dorp Verhoog NVM Makelaars krijgen allemaal hun eigen huismeester cadeau.

De aanleiding vormt de veranderende vraag van huizenkopers om meer inzicht te krijgen in het onderhoud van de woning en de vraag betrouwbare en goede mensen uit de bouwwereld in huis te laten klussen. Uw Huismeester speelt daar al op in met haar Uw Huismeesterservice abonnement.

Nieuwe koers

De samenwerking betekent een nieuwe koers voor Van Dorp Verhoog Makelaars. Tot voor kort lag voor het bedrijf de focus puur op de verkoop en/of verhuur van woningen en bedrijfspanden. Directeur Paul Rats: “Door de samenwerking gaan we veel nadrukkelijker in te spelen op de wensen van de koper”. “Gastvrijheid en transparantie zijn daarbij begrippen die centraal staan”. “Uw Huismeester is in staat gebleken om hoge gastvrijheidseisen te stellen aan het personeel, zo komt al het personeel met overschoenen bij de klant om geen vies huis te maken”. “Daarnaast is het een unieke mogelijkheid om als makelaar zijnde meer binding met je klanten te krijgen, want welke makelaar kan zeggen dat “zijn huismeester” elk jaar langs gaat om de woning te inspecteren op onderhoud technisch gebied”.

Pim Vijftigschild, Directeur van Uw Huismeester valt bij: “Kopers hebben behoefte aan goede service, grip op het werk en scherpe tarieven.” “Daarbij: onderhoud van de woning is iets waar mensen niet direct zin in hebben, maar dit heeft wel een enorme invloed op de waarde van de woning. Door hier adequaat op in te spelen kunnen we mensen grip geven op het gebied van onderhoud en hiermee de waarde van de woning zo hoog mogelijk te houden.”

Van Dorp Verhoog Makelaars:

Persoonlijke aandacht voor onze klanten staat centraal in onze dienstverlening. De werkwijze van Van Dorp Verhoog NVM makelaars laat zich het beste omschrijven als transparant, doeltreffend, actief maar zeker ook gedegen en met een uiterst persoonlijke benadering. Het bedrijf is trouw aan de menselijke aanpak die het al vele jaren hanteert. Ons team van specialisten staat al meer dan 35 jaar garant voor deskundig advies en begeleiding op het gebied van woningmakelaardij, vastgoedbeheer, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw, taxaties en consultancy, hypotheken en verzekeringen.

Uw Huismeester:

Uw Huismeester is een onderhoudsbedrijf met een unieke manier van werken. Voor een vast bedrag per jaar krijgen klanten hun eigen huismeester. In dit serviceabonnement zitten een aantal diensten zoals een jaarlijkse APK keuring van het huis, het jaarlijkse CV-onderhoud en een 24/7 stand-by service op het huis. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van voordelige onderhoudstarieven. Uw Huismeester is het eerste onderhoudsbedrijf in Nederland dat zijn personeel gecertificeerd heeft door Protocol International op het gebied van excellente dienstverlening.

Voor meer informatie:

Paul Rats – Van Dorp Verhoog NVM Makelaars: 070 352 51 01

Pim Vijftigschild – Uw Huismeester: 070 737 03 10/ 06 300 63 153

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*