Flinndal Nachtrust

,

Haarlem, 16 juni 2011

Flinndal introduceert supplement voor goede nachtrust

Flinndal, online winkel van voedingssupplementen, heeft haar assortiment uitgebreid met Flinndal Nachtrust, ter bevordering van een goede slaap. Maar liefst veertig procent* van de Nederlanders kampt wel eens met slaapproblemen maar veel mensen gebruiken liever geen slaapmiddelen. Flinndal heeft daarom een product ontwikkeld dat geschikt is voor iedereen: Flinndal Nachtrust.

Door het gebruik van vier natuurlijke ingrediënten stimuleert Flinndal Nachtrust op verantwoorde wijze een gezonde slaap. Het bevat melatonine, een lichaamseigen stof die men van nature ’s avonds aanmaakt in de pijnappelklier. Melatonine zorgt voor een slaperig gevoel en regelt een goed dag- en nachtritme. De drie andere actieve, plantaardige stoffen zijn citroenmelisse, valeriaan en hop. Zij hebben een rustgevende werking die helpen te ontspannen, wat het in slaap vallen vergemakkelijkt. Zo ondersteunt Flinndal Nachtrust op twee punten een natuurlijke slaap.

Over Flinndal:

Flinndal is Nederlands grootste online winkel voor hoge kwaliteit eigen merk voedingssupplementen, waaronder omega 3 capsules en multi-vitaminen. Flinndal streeft er naar haar klanten uitstekende service en goed advies te bieden. Het bedrijf is actief in 5 landen: Nederland, Duitsland, België, Engeland en Frankrijk.

Ons uitgangspunt: kwalitatief hoogwaardige aanvulling op de dagelijkse voeding is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, voor een voordelige prijs.

Onze ambitie is om Europa’s grootste webwinkel voor voedingssupplementen te worden. Bij Flinndal werken nu 35 mensen. Flinndal is HACCP gecertificeerd door TNO en is lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie en de NPN (Natuur- & gezondheidsProducten Nederland).

*-40 procent van de mensen heeft last van slaapklachten, zie www.hersencentrum.nl

-ca. 1,5 miljoen Nederlanders heeft slaapproblemen, Universiteit Utrecht www.slaapproblemen.org

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.flinndal.com of contact opnemen met Virginie Verdaasdonk via email, virginie@flinndal.com , of mobiel: 0621 809875

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*