Manchetknopenwinkel geeft manchetknopen weg

Met het oog op vaderdag geeft manchetknopenwinkel bij bestellingen van 17 juni een gratis paar manchetknopen weg.

Gratis manchetknopen

Zondag 19 juni a.s. is het weer vaderdag. Populaire cadeau´s zijn electronica, parfum en mode accessoires zoals stropdassen en manchetknopen. Manchetknopenwinkel speelt hier op in door bij elke bestelling van een paar manchetknopen een paar stoffen knoopmanchetknopen toe te voegen. De manchetknopen worden geleverd inclusief een luxe geschenkverpakking. Zo heeft papa 2 mooie cadeaus.

Collectie manchetknopenwinkel

Manchetknopenwinkel beschikt over een uitgebreide collectie manchetknopen. Voor papa is er een speciale vaderdag manchetknoop.Ook voor elke hobby en elk beroep zijn er knopen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld manchetknopen in de vorm van een gitaar, piano, een tennisracket en tennisballenset, of manchetknopen in de vorm van een motor, anker of auto.

Voorwaarden manchetknopen actie

Geïnteresseerden die mee willen doen aan de actie dienen enkel na hun bestelling een email te sturen dat ze graag de vaderdag manchetknopen willen ontvangen. Het gratis paar manchetknopen wordt al toegestuurd bij bestelling van het goedkoopste paar manchetknopen. Manchetknopen zijn al verkrijgbaar vanaf 14,95 euro. De verzendkosten bedragen 1,00 euro per artikel. Deze actie is enkel van toepassing op vrijdag 17 juni. Bestellingen worden op zaterdag 18 juni afgeleverd. Bestellingen passen door de brievenbus, men hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst van de manchetknopen. Het gratis ontvangen paar stoffen knoopmanchetknopen kan niet geruild worden.

Over Manchetknopenwinkel.nl

Manchetknopenwinkel is onderdeel van Accessoirewinkel.nl. Een lifestyle winkels met mode accessoires voor hem en haar. Onder Accessoirewinkel vallen 10 mode gerelateerde winkels. Het assortiment van deze winkels is op elkaar afgestemd. Zo kan bij alle kleuren zijden manchetknopen een bijpassende stropdas, pochet en vlinderstrik in dezelfde stof besteld worden. Manchetknopenwinkel.nl is opgericht in 2004.

Contactinformatie

Manchetknopenwinkel.nl
Info(@)manchetknopenwinkel.nl
Baarslaan 91
2215 XK Voorhout
Tel. 0252 86 17 01

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*