Gratis Topline versie bij aanschaf RECARO Style Sportline

, , , , , , , , , , , , ,

Wanneer u nu besluit om een RECARO Style Sportline autostoel aan te kopen dan krijgt u gratis de RECARO Style Topline. Dit levert een voordeel op wat kan oplopen tot € 445,-

Met de RECARO Style en Style XL combineert RECARO design en comfort tot een echte RECARO topper. De toch al niet kinderachtige uitrusting van de Sportline met onder andere een elektrische lendensteun, gecombineerde hoek- en hoogteverstelling en instelbare zijwangen van de rugleuning, wordt gedurende de actieperiode tot 25 juli nog eens extra uitgebreid met het klimapakket bestaande uit ventilatie en verwarming in zowel de zitting als de rugleuning en een elektrisch bedienbare rugleuning.

De stoel is ook in een extra lange versie verkrijgbaar voor de lange chauffeur. De XL versie van de Style is in totaal 6 cm langer dan de basis versie. Er is al een Style Sportline vanaf € 1550,- Mochten al deze opties niet gewenst zijn, dan kan er ook gekozen worden voor de basisvariant, de Style Trendline, welke leverbaar is vanaf € 1090,-.

De actie is alleen geldig bij de door BCS Recaro aangestelde officiële Recaro dealers. Zij beschikken allen over een showroom waar u de RECARO stoelen kunt passen en u van advies kunt laten voorzien. Uiteraard kan de dealer ook de inbouw voor u verzorgen. De actie loopt van 23 mei t/m 25 juli 2011.

Kijk voor meer informatie en de dealeradressen op www.bcsrecaro.nl of neem contact op via het e-mailadres info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*