Haags Impro Festival – 18 juni 2011

,

De Haagse theatersportvereniging Improfessioneel organiseert in het Culturalis theater in de Hobbemastraat 120 op zaterdag 18 juni voor de eerste keer het Haags Improvisatie Festival. Het publiek kan deze dag genieten van improvisatietheater door verenigingen uit heel Nederland.

Het Haags Impro Festival start met de Impro Carrousel. Hierbij laten meer dan tien theatersportverenigingen uit Nederland nieuwe spelvormen zien, de zogenaamde ‘games’. Spelers improviseren alle scènes. Het publiek bepaalt voor een groot deel waar die scènes over gaan. Voor dit middagprogramma van 13.00 tot 18.00 uur geldt een vrije in- en uitloop.

Long Form

Tijdens de twee Long Forms (van 17.30 – 18.30 en van 18.30 – 19.30) vervoeren spelers het publiek met een langere vorm van improvisatietoneel. Aan het begin stellen ze toeschouwers een aantal vragen. Met de antwoorden bepalen ze de verhaallijn en werken zo toe naar een volledig geïmproviseerde voorstelling.

‘Gâhwe Auievaah’

‘s Avonds barst de strijd om de ‘Gâhwe Auievaah’ los tijdens De Haagse Improbattle 2011. In een aantal wedstrijdrondes dagen twee telkens wisselende teams van de Haagse theatersportverenigingen elkaar uit om korte scènes te spelen. De spelers improviseren de hele voorstelling. Zelfs gedichten en smartlappen schudden ze uit de losse pols. Het publiek bepaalt voor een groot deel waar elke scène over gaat.

Reserveren

Kaarten voor het middagprogramma van 13.00 – 18.00 uur kosten € 5. Kaarten voor Longform en/of Haagse Improbattle kosten € 7,50. Een combikaart voor de hele dag kost €10. Houders van een Ooievaarspas krijgen 50% korting. Reserveren via info@improfessioneel.nl o.v.v. kaartsoort en aantal kaarten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*