Is een mens in staat zijn zielsverwant te herkennen?

Of is iedere liefde een zinsbegoocheling, een verzengend vuur gedoemd vroeg of laat uit te doven? Is er werkelijk voor ieder mens een andere helft? Is een mens die denkt uit ontelbaren zijn zielsverwant te herkennen gezegend, of een dwaas? Is liefde eeuwig?

Naar aanleiding van zijn derde roman “Rachel, of het mysterie van de liefde”  geeft Geert Kimpen op vrijdag 24 juni 2011 in Arnhem de lezing ‘Het Mysterie van de Liefde’ waarin hij ingaat op de achtergronden van zijn boek en u met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde op sleeptouw neemt.

Geert Kimpen (1965) debuteerde zeer succesvol met  de roman “De kabbalist”, dat ook direct zijn internationale doorbraak betekende. Het werd gevolgd door “De geheime Newton” die de Award 2009 ontving voor de meest inspirerende roman van het jaar. Over zijn boek “Stap voor Stap”, dat ook in Portugal veel succes kent, schreef Susan Smit in Happinez: “Dit boek is zo openhartig, toegankelijk en met humor uitgewerkt dat het met kop en schouder boven de andere boeken over dit onderwerp uitsteekt”. In mei jl. is zijn derde roman “Rachel, of het mysterie van de liefde” verschenen.

U kunt een lezing verwachten over alles wat u altijd wilde vragen over liefde en zielsverwantschap maar nooit durfde, omdat u niet wist tot wie u de vraag moest richten. Over het grootste mysterie van de menselijke natuur; het vermogen om lief te hebben. Datum: 24 juni 2011, Locatie: Het Spiegelhuis in Arnhem, Tijd: 20.00 uur, Entree: 20 euro. Aanmelden via ReCONNECT events: www.reconnectevents.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*