Lancering van de nieuwe eTraining: Een perfect cv!

, ,

Met trots presenteert online trainingsbureau Evelp haar nieuwste eTraining: Een perfect cv!

Na de start van het eerste online trainingsbureau in Nederland in 2010 is Evelp uitgegroeid tot een zeer succesvolle online leeromgeving.  Met inmiddels meer dan 30 eTrainingen met persoonlijke begeleiding door een gekwalificeerd eCoach heeft Evelp voor iedereen wel iets te bieden. Zo zijn er eTrainingen op het gebied van communicatievaardigheden, geluk & energie, leiderschap & management, persoonlijke ontwikkeling, rust & balans en solliciteren & loopbaan.

Inmiddels is Evelp wéér een eTraining rijker. De nieuwe eTraining Een perfect cv is deze week online gegaan en is nu al een succes. Voor pas afgestudeerden, starters en reeds werkenden die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière is een goed cv het halve werk. Deze online training biedt dé uitkomst voor het schrijven van een perfect cv.

Op internet bieden verschillende websites handvatten aan om een goed cv op te stellen. De voorbeeld cv’s en alle handige tips op het internet zijn echter lang niet altijd zo goed. En als je denkt dat je een goed cv hebt geschreven, wie controleert dat dan?

De training “een perfect cv” is de beste manier om een perfect cv te schrijven. Deze training laat stap voor stap zien waar je cv aan moet voldoen en je kan altijd gebruik maken van de hulp van je persoonlijke eCoach. De persoonlijke eCoach beantwoordt al je vragen en geeft feedback op de gemaakte opdrachten. Zo ben je er zeker van dat je op de goede weg bent!

De nieuwe eTraining Een perfect cv is nu te vinden op www.evelp.nl!

Achtergrond artikelen kunt u vinden via: http://www.evelp.nl/pers/
Voor foto’s en extra informatie:
Contactpersoon: T.S. Gort
Tel: 06 24 868 246
Email: tosca@evelp.nl
Zakkendragershof 33, 3511 AE, Utrecht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*