Werving en selectie bureau geeft sollicitatieworkshop

De uitkeringsinstantie UWV en een werving en selectie bureau geven in de maand juni samen sollicitatieworkshops aan mensen die naar werk zoeken in de ict branche. Tijdens de workshops leren de werkloze ict’ers zichzelf op een betere manier presenteren, waardoor zij de kans op een geschikte match met een nieuwe werkgever en een passende baan verhogen.

Werving en selectiebureaus ontwikkelen deze specifieke workshops, waardoor icters meer te weten komen over de werkwijze van hrm afdelingen, daarnaast worden er ook sollicitatietips gegeven en wordt men begeleid op een betere cv, sollicitatie brief en zich op een beter manier te omschrijven gedurende een gesprek.

Deze samenwerking tussen uwv en een werving en selectiebureau is voor het bevorderen van de doorstroom van sollicitanten. Het komt vaker voor dat mensen uit de ict branche op basis van hun sollicitatiebrief en gesprek op het eerste oog worden afgewezen, omdat ze meestal moeite hebben met zichzelf profileren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*