Marketing communicatie bureau: Vliegtuig ergernissen 2011

Een marketing communicatie bureau deed onderzoek naar de grootste vliegtuig ergernissen van 2011. Mensen vinden het super leuk om op vakantie te gaan, maar heel vaak gaat de reis naar de leuke bestemming, niet geheel vlekkeloos. Volgens dit marketing bureau geven reizigers aan dat ze zich in het vliegtuig vooral ergeren aan medepassagiers.

Mensen ergeren zich aan medepassagiers die niet fris ruiken en vlak naast je komen zitten in het vliegtuig. Meer dan 50% van de ondervraagden geeft aan zich te storen aan de sterke lichaamsgeur van anderen.

Volgens de marketing consultant van de marketing consultancy ergert een deel van de passagiers zich aan huilende of krijsende kinderen. Ongeveer een kwart van de passagiers vindt luidruchtige kinderen en baby’s best irritant. Overgewicht, kwebbelende mede passagiers en stoelleuningen zijn ook enkele irritaties, die steeds weer terug komen tijdens vluchten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*