Moderne woonvoorziening met inbouwafvalemmer en stoomoven

Op zaterdag 25 juni is er van 10.30 uur tot 16.00 uur openhuis in de vernieuwde woonvoorziening voor bejaarden, dit is een moderne woonvoorziening voor senioren die veertien jaar geleden werd geopend. Dit complex werd gebouwd op het fundament van oude bejaardenhuizen, wat zeer uniek is. Het vernieuwde gebouw voldoet aan bijna alle eisen van de moderne tijd, zoals een moderne keuken met stoomoven, inbouwafvalemmer, vaatafwasser, een moderne binnentuin, recreatiezaal en nog veel meer.

De beheerder van de woonvoorziening voor bejaarden is zeer trots op het behaalde resultaat. Op het moment zijn er meer dan twintig prachtige ruime woningen waar men met zeer veel plezier woont, een riante recreatieruimte en een prachtige binnentuin. Deze woonvorm is voornamelijk bedoeld voor ouderen.

Activiteiten die worden ontplooid zijn bijvoorbeeld breien voor een goed doel gecombineerd met een kopje koffie drinken, samen zingen, bijbel lezen, mediteren, samen eten en uit gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*