Nog geen idee welke stijl zomerjurken je deze zomer wilt dragen? Laat Superdry helpen

Nog een jurk nodig voor je zomervakantie? Met de retrostijl op komst, zijn de zomerjurken van Superdry perfect voor elke gelegenheid, voor een feest of om er gewoon op uit te gaan.

Een zomerjurk kiezen is nooit eenvoudig. Je wilt nu eenmaal een jurk voor elke gelegenheid, voor een feest of om gewoon door de stad te slenteren – hopelijk in de zon. Superdry kan je helpen te beslissen, met een uitgebreid aanbod waaruit je kunt kiezen.

De enkellange strapless Superdry Woodstock jurk bijvoorbeeld is perfect voor een meer formele gelegenheid, met een mooie afwerking aan de zoom. Je kunt je vrienden verrassen met het stijlvolle ontwerp en de rijke, felle kleuren.

Bij de meer alledaagse kleding is de retro vintage Diana jurk bijzonder leuk, afgewerkt met mooi haakwerk en verborgen zakjes, goed voor dagelijkse bezigheden. Voor iets fleuriger kleding, is er bijvoorbeeld de leuke, speelse petticoat lane jurk met een mooie gelaagde rok, die ook heel goed samen gaat met een jasje wanneer het iets frisser wordt.

Of wanneer je wat wilt dat geschikt is voor verschillende gelegenheden is er bijvoorbeeld de vintage lotte jurk met haar zachte, elegante gefronste panden. Wat je ook nodig hebt, er is zeker een Superdry jurk die geschikt is voor de gelegenheid.

Als je bestelt via de Superdry website, zijn alle leveringen in het VK, Europa en Noord-Amerika bovendien gratis, ga dus vandaag nog naar www.superdry.be/be-nl/!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*