Krassen in glas is geen reden meer om het glas te vervangen

Een kras in glas of een raam is niet langer een reden geen reden meer om het glas te vervangen en behoort daarmee tot het verleden. Specifieke kennis op het gebied van glas en door gebruik te maken van de juiste techniek en vakmanschap, kunnen beschadigingen volledig worden hersteld of zelfs worden voorkomen.

RevoCare is specialist in het oplossen en voorkomen van beschadigingen op glas die ten gevolge van vandalisme of onbedoeld door toedoen van derden zijn veroorzaakt. Of het nu gaat om het verwijderen van een oppervlakkige kras in glas of het verwijderen van diepe krassen in glas. Hiervoor staat een speciaal opgeleid team van vakmensen voor het professioneel verwijderen van krassen (zonder visuele vervorming van het glas) of veredelen van glas tot beschikking.

Ook het renoveren van een geëtst glasoppervlak, graffiti op een etalageraam, diep verontreinigde ramen, een waas of olieachtige vlekken op glas zijn geen enkel probleem voor RevoCare. Glasrenovatie is hét technische antwoord op het onnodig vervangen van glas. Indien er geen stervorming of doorgaande breuk is geconstateerd, is glasrenovatie de oplossing. Renovatie van glas scheelt aanzienlijk in kosten en spaart het milieu door beperking van CO2-uitstoot.

Het glasrenovatiesysteem en de professionele producten zijn geschikt om vrijwel alle typen glas te bewerken en zijn onder vrijwel alle omstandigheden inzetbaar. De techniek kan worden ingezet op tal van gebieden zoals in de (nieuw-)bouw, yachting, voertuigen,
wellness, winkelcentra, leissure, etc. Meer informatie: www.revocare.nl

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*