Ontdek de diversiteit van Vodka op Vodk.nl

Vandaag wordt de website Vodk.nl gelanceerd. Het bewijs van de diversiteit van Vodka! Met het grote aanbod in Vodka’s, bestaande uit veelal exclusieve merken, laat Vodk.nl u een nieuwe kant van Vodka zien.

Vodka
Wie nog denkt dat Vodka alleen een mixdrank is dat naar water en alcohol smaakt, zit er volledig naast. De Russische drank is divers en dat wil Vodk.nl u laten ontdekken. Cocktails als Cosmo, Bloody Mary en Skrew Driver hebben hun bestaan aan Vodka te danken. Maar de echte Vodka kenners zijn van mening dat je Vodka puur, op kamertemperatuur moet drinken. Er zijn de laatste tijd veel smaken ontwikkeld die variëren van zoete fruitsmaken tot rode peper, drop en honing. Doe er een ijsblokje bij en proost met Vodka op het goede leven! Zoals de Russen dan zeggen: ‘na zdorovje!’. De mooie designflessen maken het ook leuk om het als een geschenk weg te geven. Roberto Cavalli heeft bijvoorbeeld een eigen Vodka fles ontworpen.

Vodk.nl
Op Vodk.nl kunt u via de webshop kennismaken met de vele Vodka’s. Het aanbod is groter dan bij slijterijen en is met zorg uitgekozen, waarbij vooral is gezocht naar de exclusievere merken zoals Belvedere. Exclusiviteit is de boventoon, maar u kunt er ook reguliere merken vinden zoals Vodka Absolut. Bij veel flessen is een uitleg bijgevoegd, zodat u weet wat u eventueel in huis haalt. Naast de webshop vindt u hier ook de laatste trends op het gebied van Vodka. Indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, ontvangt u de laatste nieuwtjes een aanbiedingen van Vodk.nl.

Totstandkoming van Vodk.nl
Het team achter deze website bestaat uit drie vrienden uit de Randstad. Zij zijn aangestoken door het Amerikaans enthousiasme over Vodka. In Amerika is het namelijk een ontzettend hippe drank. Iedereen drinkt het en er zijn veel celebs die het promoten. Zo is Bruce Willis bijvoorbeeld het gezicht van Vodka Sobiewski en is er voor Sex and the City 2 een hele nieuwe Vodka ontwikkeld: de SKYY. De drie vrienden vonden dat het tijd was om de veelzijdigheid van Vodka in Nederland te introduceren en daarmee ook het platte imago van de drank te veranderen.

————————————————————————————-

Noot voor de redactie
Meer informatie over Vodk.nl kunt u vinden op www.vodk.nl. U kunt ook contact opnemen met Dennis van Egmond via 0651966572 of egmond.dennis@gmail.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*