Opkomende Groningse band speelt op IO Festival

Groningen 14-06-2011

New Red Fading speelt op IO Festival Delft

De Groningse band New Red Fading zal aankomende vrijdag de 17e op het hoofdpodium van het IO Festival, het grootste studentenfestival in Nederland spelen. Na een overdonderd optreden in de Koornbeurs in Delft hebben zij zich zo  naar het hoofdpodium van het IO Festival weten te spelen.
Deze ProgRock/Post-Rock band timmert hiermee hard aan de weg. Na hun debuut EP ‘We The People’ te hebben uitgebracht op Eurosonic/Noorderslag hebben zij een aardige reeks shows er op zitten, zoals onlangs op het hoofdpodium van het Gideon Festival.
New Red Fading word gekenmerkt door hun unieke geluid.  Ze verleiden de luisteraar met dromerige en melodieuze inleidingen tot aandachtig luisteren gevolgd door overdonderende soundscapes die alle zorgen uit het hoofd blazen. Energieke, emotionele en dynamische muziek is deze band eigen.
Verder is New Red Fading bezig met het schieten van de videoclip voor het nummer ‘The Culprit Who Cared’ van hun debuut-EP en ook met  het uitbrengen van hun nieuwe single ‘Mask/Unmask’.

—————–

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*