Autoverzekeringen via Internet vergelijken

Tegenwoordig is er nog steeds sprak van enorme prijsverschillen in autoverzekeringen. Maar meer betalen voor een autoverzekering garandeert geen betere kwaliteit. Meestal resulteert meer betalen in mindere voorwaarden. Veel mensen willen de kosten van de autoverzekering uitrekenen om te bepalen wat de goedkoopste autoverzekering is. Als ze een goedkope autoverzekering hebben gevonden wordt er pas gekeken naar de voorwaarden. Ieder jaar worden de beste autoverzekeringen uitgekozen. Ook dit jaar is er een top-3 samengesteld.
De verzekeraars met de beste cijfers voor autoverzekeringen zijn dit jaar Allsecur, Crisper en Onna-onna. Crisper en Onna-onna zijn nieuw in de top-3 van beste prijs-kwaliteitverhouding. Allsecur.nl is voor het derde achtereenvolgende jaar de verzekering met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit is een zeer goed prestatie.
Daarnaast hebben de prijzen van autoverzekeringen te maken met de gemeente waar men woont. Er kunnen premieverschillen voor de autoverzekering, op basis van de postcode, oplopen tot 60%. Verzekerden die in een ‘nettere’ buurt wonen, betalen minder premie dan de verzekerden die in een ‘mindere’ buurt wonen. De premies kunnen zelfs sterk afwijken per wijk of zelfs per deel van de straat. Het is dus van belang dat ook u een vergelijking van autoverzekeringen doet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*