Singles vervelen zich nooit met LUVA!

, , , ,

Singles vervelen zich nooit met LUVA!

Jij wilt nieuwe mensen ontmoeten en aan leuke activiteiten meedoen en niet alleen thuiszitten de komende tijd?

Ben je alleenstaand of alleengaand, tussen de 30 en 50 jaar en wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Of ben jij graag actief bezig en wil je graag meedoen met een groot aantal activiteiten, of eventueel zelf activiteiten opzetten? Dan is LUVA misschien wel iets voor jou. LUVA is veel leuker dan afspreken via dat anonieme internet!

Over LUVA
LUVA, De Leukste Uitgaansgroep Van Allemaal is met meer dan 450 leden de grootste activiteitenvereniging van de regio. Bij LUVA maak je ongedwongen nieuwe vrienden en kennissen tijdens de activiteiten. Ruim 25 activiteiten organiseren we per maand. Van wandelen, fietsen tot karten. Van een bezoek aan de kermis tot een klassiek ballet. Van het bruine café tot de hippe dancing. We organiseren het allemaal. Er zit dus altijd iets voor je bij. Op onze website vind je de complete agenda voor de feestdagen. Ga naar www.luva.org en bekijk het volle programma!

Barbeque
Op vrijdagavond 24 juni organiseert LUVA een grootse barbeque. Voor leden is deze gratis, maar ben je nieuw dan kun je ook meedoen voor € 15,00. Besluit je hierna om lid te worden, dan wordt dit weer verrekend met je eerste contributie. Dit is toch een mooie manier om kennis te maken met LUVA.

Kennismaken?

Om kennis te maken met LUVA organiseren we op iedere 2e vrijdag van de maand een Introductieavond. Op vrijdag 10 juni is de eerstvolgende avond. Daar kun je de prima sfeer komen proeven en kijken of LUVA iets voor jou is. De introductieavond vindt plaats in de Matrix, Mauritsstraat 16, te Rotterdam. De toegang is gratis en het begint om 20.30 uur. Dus wil jij alles te weten komen over LUVA kom dan op tijd! LUVA is een club met leden in alle gemeenten in de regio, dus ook bij jou in de buurt.

Meer info?
E-mail naar doemeemet@luva.org
Telefoon 0181-637000
Postbus 502 3300 AM Dordrecht

Noot voor de redactie:
Wilt u meer info? Bel dan met onze voorzitter Alfred Blokhuizen via 0181-637000 of 06-28557325

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*