SOS Events uit Uddel nodigt alle sportclubs uit om te teambuilden

,

(Sport)clubs en verenigingen zijn belangrijk voor onze samenleving: zo voorkomen we vervreemding en ontstaan er mooie contacten en nieuwe vriendschappen. Het Uddelse bedrijf SOS Events heeft daarom een speciale actie opgezet voor alle sportclubs van provincie Gelderland. Het nieuwe seizoen staat straks weer voor de deur en teambuilding is belangrijk! In juli en augustus heeft Erik Kroon, eigenaar van het evenemententerrein Veluwe-Valley in Beekbergen, een speciale sportclubactie bedacht waar de teams kunnen werken aan teambuilding.

Zo staan er op het terrein 60 teamactiviteiten klaar en loopt er een instructeur mee om de teams de opdrachten uit te laten voeren. De ene opdracht is gericht op vertrouwen en de andere op communicatie en samenwerken. Al deze facetten zijn belangrijk voor teams; “een team dat goed communiceert en elkaar vertrouwt komen over het algemeen verder”, aldus Kroon. “Uiteraard zijn er ook fun activiteiten te ondernemen want een goede sfeer in het team is van groot belang”. Erik Kroon sponsort met zijn bedrijf SOS Events al veel sportclubs en wil op deze manier nog meer doen voor de samenleving. Ook profclubs, nationaal en internationaal, weten Kroon ondertussen te vinden en kiezen tijdens hun voorbereidingen op het nieuwe seizoen voor een ontspannende activiteit van SOS Events. “Veel grote clubs hebben we op ons referentielijstje staan, en dat is leuk voor mijn personeel en uiteraard voor ons bedrijf”.

Extra interessant voor de verenigingen is dat SOS Events per een door de club aangebrachte deelnemer € 2,- aan de clubkas doneert. Op deze manier hebben verenigingen de mogelijkheid extra inkomsten te genereren: iets wat in de zomermaanden, waarin veel onderhoud aan de terreinen gedaan wordt, een welkome ondersteuning blijkt!

Als je met je team of voor je vereniging ook wat wilt organiseren dan krijg je in de maanden juli en augustus maarliefst 50% korting op de arrangementen van veluwe-Valley. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.veluwe-valley.nl/clubactie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*