Topfinish sponsort Kennedy Mars 80 van de langstraat

,

Topfinish reconditioning & renewing heeft een contract getekend waarbij zij een doorlooppost tijdens de 80 van de langstraat zullen sponsoren. Naast sponsoring zal Topfinish tijdens deze nachtelijke kennedymars ook met eigen medewerkers aanwezig zijn om drankjes aan de 3000 lopers uit te delen en de deelnemers een hart onder de riem te steken. Topfinish hoopt op deze manier een positieve bijdrage te gaan leveren aan dit sportieve evenement in de Langstraat.

Topfinish is in meer dan 22 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste ondernemingen in haar soort in zowel binnen- als buitenland. Zij zijn gespecialiseerd in het reconditioneren van lederen of kunstof producten en het bewerken van leder. Hieronder vallen het finishen, poetsen of brushen van producten, allerlei herstelwerkzaamheden en schimmel verwijderen, maar ook zware metalen behandelen, labelen en verpakken. Ook heeft Topfinish ruime ervaring in het behandelen en/of assembleren van bulkgoederen.

Topfinish zorgt er voor dat goederen in de kortst mogelijke tijd winkelklaar gemaakt worden. Voor de opdrachtgevers betekent werken met Topfinish veel tijdwinst waardoor verdere winstderving wordt voorkomen.

Daarnaast is Topfinish de schoenenbranche ook van dienst met een inventieve verpakkingsmethode waardoor er gegarandeerd 15 tot 35% aan kosten bespaard kan worden op luchtvracht!

De 80 van de Langstraat vindt altijd plaats in het tweede weekend van september. Op zaterdagavond 10 september om 21.00 uur wordt het startschot gelost in Waalwijk. Binnen maximaal 20 uur moeten alle deelnemers de 80 kilometer hebben gelopen.

———————————————————————————————-

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Topfinish kunt u kijken op www.topfinish.nl of bellen met Joyce op telefoonnummer 0416-560071

Meer informatie over de 80 van de langstraat kunt u vinden op www.80vandelangstraat.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*