Stoomoven voor Sanne Vogel

De Nederlandse actrice Sanne Vogel is niet langer een meisje, ze zit nu in de vrouwenfase en kan niet wachten om samen met haar vriend Wouter een gezin te stichten.
Aan een bekend tijdschrift verklapte ze onlangs dat ze klaar is om moeder te worden. Het liefst wil ze er twee en haar vriend vier kinderen. Als het aan haar ligt wil ze nu meteen kinderen, want met alles wat ze doet in haar leven heeft ze haast. Ze heeft samen met haar Wouter pas een groot huis aangeschaft, met inloopkasten en een gigantische keuken met stoomoven.

Tegenwoordig doet Sanne wel vier projecten gelijktijdig, als ze moeder is zal ze twee projecten minder doen, maar stoppen met werken is niets voor Sanne Vogel. Sanne is behalve film-, toneel- en televisieactrice ook theaterregisseur en schrijfster.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*