Strootman Group voor derde maal bekroond met Best Managed Companies Awards!

Oudenbosch juni 2011 – Strootman Group uit Oudenbosch mag zich wederom tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit is de uitkomst van het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team organiseert. Nadat Strootman Group eerder al toetrad tot de prestigieuze groep van best geleide bedrijven, is het dit jaar benoemd tot Requalified Winnaar.

De deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd met behulp van het Business Maturity Model. Strootman Group behoort opnieuw tot de groep uitblinkers en toonde aan dat het naast een gedegen management ook over een doordachte en duurzame strategie beschikt.

“Dankzij voortdurende ontwikkeling, volledige support van betrokken medewerkers en stabiliteit in de marktpositie hebben we groei van de organisatie bereikt. Het driemaal achtereen winnen van de Best Managed Companies Awards is daarom een kroon op het werk! Naast de eer en aandacht, krijg je ook meer inzicht in de eigen organisatie door deelname aan het Best Managed Companies programma. Dit zal bijdragen aan de voortdurende ontwikkeling van Strootman Group”, aldus Henk Strootman, Managing Director Strootman Group.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*