Tuinartikeltotaal, leverancier van Wolf Garten tuingereedschap

Tuinartikeltotaal is de totale webshop voor uw tuin. Bij Tuinartikeltotaal kunt u terecht voor al uw online tuinartikelen. Al uw tuinwensen komen uit bij dit online tuinentrum. Tuinartikeltotaal is de leverancier voor alle producten van Wolf Garten. Hierbij kunt u denken aan Wolf Garten tuingereedschap, Wolf Garten grasmaaiers, Wolf Garten verticuteermachines, Wolf Garten heggenscharen en Wolf Garten accu-gereedschap. Kijk hier voor het complete assortiment van Wolf Garten tuingereedschap.

Wolf Garten

Wolf Garten is een merk wat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
De producten zijn stuk voor stuk geproduceerd van hoogwaardige materialen.
Het assortiment van Wolf Garten is zeer ruim, denk hierbij aan gazonmaaiers, waaronder de Ambition serie.
Het Multi-Star tuingereedschap, waarmee met één klik een nieuw stuk gereedschap op de steel geplaatst kan worden. Verder omvat het assortiment verschillende soorten snoei- en heggenscharen, waaronder handmatige en elektrische exemplaren vallen.

Betrouwbare betaalwijzen

Bij Tuinartikeltotaal kunt u al uw online aankopen betalen via uiterst betrouwbare betaalwijzen. De volgende betaalwijzen worden op de website van Tuinartikeltotaal geaccepteerd:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Mister Cash
  • Direct E-banking
  • Overschrijving

Wilt u liever de producten eerst zien, voordat u betaald? Geen probleem! Bij Tuinartikeltotaal heeft u de mogelijkheid om achteraf te betalen met de vertrouwde acceptgiro via Afterpay.
Kijk op de webshop voor meer informatie over de betaalwijzen en voor alle producten.

Thuiswinkel Waarborg

Bij Tuinartikeltotaal bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige manier van online winkelen. Tuinartikeltotaal is de trotse eigenaar van het Thuiswinkel Waarborg.
Dit betekent dat Tuinartikeltotaal is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg en dat haar huidige werkwijze en gehanteerde voorwaarden jaarlijks gecontroleerd zijn op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*