Vet verbranden met een kantoorbaan

Mensen met een zittende baan lopen meer risico op vetzucht. Heel vaak zijn frisdrankjes, chips en verschillende soorten snoep de boosdoeners. Volgens een professor is het niet de schuld van de mensen met een zittende baan, als ze enkele kilo’s zijn aangekomen. Mensen zitten van nature zo in elkaar dat ze alles wat ze zien willen opeten. Hierbij spelen de genen van onze voorouders die in een voedsel schaarse periode leefden een belangrijke rol, we eten graag energierijk en vet voedsel.

Daarnaast spelen de snoepautomaten, frisdrankautomaten en collega’s ook een rol op het tegenwoordige kantoorleven. De lunch nuttigen achter de computer terwijl je werkt bespaart wel tijd, maar geen kilo’s. Afleiding tijdens het eten zorgt minder snel voor een vol gevoel, waardoor we meer gaan eten. Hierdoor eten we meer en hebben ook sneller honger, niet te vergeten collega’s die graag een koekje delen. Het is zeer belangrijk om rustig de tijd te nemen om te lunchen en je te concentreren op het eten en niet op je werk.

Voor mensen met een kantoorbaan die last van overgewicht hebben, zijn er verschillende mogelijkheden voor vet verbranden, snel afslanken of afvallen zonder dieet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*