Campings en vakantieparken Noord Brabant populair in eigen land

Nederlanders brengen graag hun vakantiedagen in eigen land door. Ongeveer veertig procent gaat op vakantie in eigen land, zo kiest de Nederlander voor Waddeneilanden of andere strandgebieden in Nederland, vakantieparken Noord Brabant, campings Brabant of bungalowparken. Nederlanders vinden dat hun eigen land zelf genoeg prachtige recreatiegebieden in huis heeft. Vooral ouders met kinderen gaan graag op vakantie in eigen land, want met kinderen is het makkelijker in een omgeving dat niet vreemd voor hen is.

Meer dan zestig procent van de vakantiegangers brengt de vakantie op een vakantie- of bungalowpark zoals een vakantiepark Brabant door en is hiermee favoriet bij de Hollander, vijftien procent kiest voor de camping bijvoorbeeld camping Brabant en ongeveer tien procent prefereert een hotel.

Ruim vijftig procent van de Nederlander geeft aan voor een vakantie in het buitenland te kiezen vanwege het goede weer. Dit geldt meestal voor de grote vakantieperiode zoals de zomervakantie. De meivakantie, herfstvakantie en andere kleine vakantieperiodes worden dolgraag doorgebracht in eigen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*