Bankstellen race in minder dan drie minuten gewonnen

De afgelopen week vond de bankstellen race plaats door de straten van Bergeijk. Voor deze wedstrijd met bankstellen en hoekbanken gingen zowel jong en oud op zoek naar oude banken. Tijdens de bankstellenrace was het de bedoeling om zo snel mogelijk met deelnemers en bankstel de finish te behalen.

De bankstellenrace is een jaarlijks terugkerend verschijnsel op de kermis. Ouderen en jongeren proberen bij familie, vrienden of kennissen een oude hoekbank of bankstel te bemachtigen, waarna ze gaan klussen aan de bank. De bankstellenrace bestaat uit twee wedstrijden. Er is een wedstrijd waarbij er geduwd wordt met bankstellen, daarnaast is er een wedstrijd voor bankstellen met een motor.

Bankstellen met een motor moesten twee rondjes afleggen en op de finish lijn hun voertuig tot stilstand brengen, indien ze over de streep rolden, waren ze gediskwalificeerd. De winnaars van de bankstelrace wonnen de race in nog geen drie minuten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*