Rouge Tomate, gastronomisch en evenwichtig eten

Een concept van een gastronomische en biologisch dieetrestaurant kan u terugvinden bij Rouge Tomate. Het biedt een evenwichtige voeding aan. Ze hebben hun missie om het plezier van het tafelen te verbinden met aan gebalanceerde voeding gecombineerd met een omgeving die welzijn uitstraalt. De vier belangrijke fundamenten voor het restaurant zijn het licht, de harmonieuze sfeer in het restaurant, de materialen die ze gebruiken om een gezonde maaltijd voor te bereiden, het geluid, ze besteedt veel aandacht aan akoestische ruimtes en ten slotte het groen dat men ook kan terugvinden in de decoratie. Ook het verhuren van een vergaderzaal of conferentiezaal voor een zakenlunch is mogelijk. Rouge Tomate is een design restaurant met een gerenommeerde naam dat een Michelinster heeft gekregen in 2009. Deze restaurant keten bezit twee vestigingen, één in Brussel en een ander in New York. De keuken van Rouge Tomate is hartstochtelijk, het nodigt u uit om een moment van intens gastronomisch genot te beleven. Alles gecombineerd maakt het voor u een gezellige maaltijd dankzij de nauwe samenwerking tussen onze chefs en onze voedingsdeskundigen. Rouge Tomate is de perfecte combinatie van frisheid en evenwicht.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*